Prova gratis 24 timmar

Prova gratis 24tim

Om du har en SMART TV och vill testa våra kanaler gratis under 24 timmar laddar du enkelt hem appen "SMART IPTV". När du installerat och startat appen ser du en mac adress på skärmen precis som här bredvid.

Under fliken kontakta oss skickar du sedan in din MAC adress så kan vi lägga in kanalerna på din tv. Har du Mag box så skickar du oss mac adressen även där. vill du ha test till någon annan enhet så skickar vi dig länken sen hittar du hur du gör för just din enhet på instruktioner.

OBS! vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till info@siptv.eu Köpet av appen har inte heller något med oss att göra.

Prov konto 24h

Regler vad gäller vårt test

Endast en ansökning per hushåll.

Ansök INTE bakom en VPN.

Fyll INTE i ansökningsformuläret mer en gång.

Provkontot gäller från den sekund du får den i din mail inkorg, samt 24 H framåt. Du ansvarar själv för att titta i din skräppost. Det är väldigt vanligt att våra mail hamnar där. Sök inte provkonto om du inte har tid att använda den, du får inget nytt senare för att du missade eller inte hann använda den. 

Använd INTE mail konton avsedda för engångsbruk, 

Endast en anslutning per konto. Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll. Det går bra att använda på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt.

Förbjudet att dela med sig av sitt konto till vänner, familj etc.

Du ansvarar själv för att se till att kontot inte hamnar i fel händer.

Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning.

Att restreama våra kanaler är totalt förbjudet.

Att spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.

Använd inte VPN, då de flesta VPN IP är redan svartlistade hos oss pga missbruk. Väljer du att använda VPN så ansvarar du själv för detta och vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt pga missbruk.